Категории

Как да поръчам

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ?

1 вариант:На телефон-0883334529(лице за контакт:В.Петринска)

2 вариант:Чрез натискането на бутона  „ Купи сега” -така се записва желания от вас продукт във вашата виртуална “пазарска количка”. Съдържанието на количката се запаметява и вие можете периодично да го проверявате и изменяте  преди да преминете към окончателното си решение за покупка.Бутонът  ”МОЯТА КОЛИЧКА” ви предоставя пълна информация за избраните до момента от вас продукти-техния код,количество и крайна цена.

За да завършите поръчката трябва да попълните първо вашите лични данни: име, фамилия, е-mail адрес, телефон. Втората част включва: вашия адрес, населено място, пощенски код, държава и област/район за доставка.

Предоставя ви се допълнителна възможност да добавите и коментар към поръчката в празното поле.

С натискането на бутона "ИЗПРАТИ ПОРЪЧКАТА" автоматично се изпраща направената заявка. След като наш служител се свърже с Вас, тя ще бъде обработена и изпратена в срок от 1 до 3 работни дни.

3 вариант: Поръчка чрез електронна поща /e-mail/:valentina_petrinska@mail.bg

 

УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА НА ИЗБРАНИТЕ АРТИКУЛИ:

1. Всички цени на стоките са в български лева и в зависимост от разфасовката се отнасят за 1 брой /пакет, чиле, метър и т. н./

2. Всеки клиент сам определя начина на доставка с куриер:

- до офиса на куриера
- до адреса на клиента

3. При поръчката клиента задължително посочва точен адрес и телефон за осъществяване на заявката.

4. Заявката се изпълнява в рамките на 1 до 4 работни дни след като се свържем с Вас за потвърждение на поръчката и в зависимост от населеното място, в което трябва да се достави.

5. Доставката се извършва “с наложен платеж”, т. е. дължимата сума се заплаща на куриера при получването на стоката, с което договора за доставка на стоки се счита за изпълнен и от двете страни.

6. Транспортните разходи, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.

7. Цената на доставката зависи от:

- теглото на поръчаната от Вас стока
- стойността на наложения платеж
- куриерската услуга, която сте избрали

©Copyright 2014 -2024. Powered by St. Zhekov